EXCLUSIV: ING și gaura albastră. VEZI AICI FOTO

Azi a fost o după amiază foarte tare. M-am dus #ladentist întru eterna (sper) tămăduire a măselelor mele de minte, care – ale dracu’ – n-ar crește una în direcția indicata de soare la amiază. Toate sunt independente și democrate și cresc în ce parte vor ele.

Mno…

Am plecat în grabă de la birou și am semi-întârziat suficient de mult cât să aștept, totuși, după ante-pacientul meu, de asemenea întârziat. Motiv pentru care am uitat să scot bani și mă tot gândeam de unde chiloții lui Bugs Bunny fac eu rost de cash, că nu știu de niciun bancomat ING prin zonă. Așa că am întrebat ca tot omul pe Twitter și am primit probabil cele mai multe reply-uri la un singur tweet din existența mea twitteristică. Sau poate nu, nu știu că am memoria proastă. Cert e că ING era la post, ceea ce e drăguț să se întâmple vinerea după program.

Mno #2…

Și cum stăteam eu așteptând să-mi vină rândul, uitându-mă la Bear Grylls în timp ce mânca ceva vietate scârboasă din ocean, observ că lângă mine era o tanti aflată la vârsta senectuții care era gata-gata să-mi arate ce mănâncă pensionarii la prânz și/sau să-și dea ficatul afară. Fun 🙂

Anyway, îmi vine rândul și fiind persoana din univers cu problemele cu cele mai multe complicații pe care o cunosc, evident că a fost nevoie de tratament special. Așa că doamna doctor o roagă politicos pe asistentă: „Frusina*, fii drăguță și dă-mi acceleratorul de particule, că domnul are nevoie de tratamentul 48”. În caz că nu vă duceți des pe la dentist, tratamentul 48 (în cele mai multe cabinete) este ăla care folosește o gaură neagră pentru a-ți trata maselele de minte.

OK, zic… e groasă! Dacă s-a ajuns până la acceleratorul de particule… Stau liniștit pe scaun în timp ce hamsterii puneau deja în mișcare generatoarele care urmau să producă energia necesară pentru accelerator. Pune asistenta niște neutroni în accelerator, și deodata POC!

S-a format o gaură neagră care a început să absoarbă universul înconjurător, încărcat cu diverse chestii care îmi pot trata măseaua, precum anestezic, suc de portocale și Maggie Gyllenhaal. Ultima doar așa, cât să-mi ia mintea de la durere.

Eh, bine, fiind un cabinet stomatologic și nu laboratorul de la CERN, nu au obținut o gaură neagră, ci una bleumarin(ish). Eu am fost mulțumit, pare un tratament foarte eficient. Și über estetic, după cum se poate observa în figura antepusă. Nu mai vorbim că a fost făcut „pe caiețel”, pentru că nu aveam bani la mine, așa cum v-am zis.

Ce mi-a plăcut a fost că atunci când am ajuns acasă (aflat în imposibilitatea de a-mi simți un sfert de mutră), băieții sau fetele simpatice de la ING m-au întrebat dacă am rezolvat. Deci vinerea la ora ~21:30, da? Așa-i că v-ați dori ca și angajatorul vostru să fie atât de mișto încât să facă follow-up la solicitările venite pe Twitter din partea clienților vinerea la ora 21:30? Așa-i? 😀

Restecp ING!

____
* habar n-am cum o cheamă, de fapt. Frusina a fost primul nume care mi-a venit în cap, acum că Penitența a fost interzis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.