Plugin pentru afiliere

Am fost destul de ocupat în ultima vreme cu un plugin destul de util și mișto, zic eu, făcut pentru 2Parale. Ce face el? Te ajută să introduci în 2 timpi și 3 mișcări produse din feed-urile advertiserilor 2Parale (sau orice alta rețea bazată pe platforma 2Performant) în posturile tale.

Este util pentru 2 tipuri de site-uri:

  • blog de review-uri sau prezentări de produse, care vor să introducă un box cu datele despre produs(e) în conținutul postului
  • site-uri dedicate de afiliere (inclusiv comparatoare de prețuri bazate pe WordPress), care vor crea câte un post (sau alt custom post type) nou pentru fiecare produs

De ce să îl folosești? Pentru că actualizează (semi-)automat toate informațiile despre produse care vin din feed-uri (preț, descriere etc.). Îți ușurează mult munca, eliminând o bună parte din task-urile repetitive și lăsându-te să te concentrezi pe ce produse să promovezi.

Este o versiune destul de rudimentară, fără multe features, dar sper eu că va crește frumos, având din ce în ce mai multe chestii utile. Feedback is highly appreciated, fie pe pagina dedicată, fie pe forumurile WP (doar în limba engleză).

Leave a Reply

Your email address will not be published.